BMW M5 CS - 650 конски сили не са мираж

BMW M5 CS - 650 конски сили не са мираж
BMW M5 CS - 650 конски сили не са мираж
Anonim
Образ
Образ

BMW ще представи най-новото си попълнение към семейството M5 по-късно тази година. Новият топ модел, който ще превъзхожда M5 Competition, ще се казва BMW M5 CS. Въпреки липсата на официален лист с данни, някои неща за това суперспортно BMW M5 вече са известни. Първо, стилистичната линия ще бъде подобна на другите автомобили CS, така че с малки промени на предната броня, рядка боя и изключителни джанти. Очевидно интериорът също ще бъде направен малко по-спортен и ще бъде обсипан с изображения на "M5 CS".

Очакваме също да видим нов покрив от въглеродни влакна, за да намалим максимално теглото на колата. За допълнително подобряване на аеродинамичното съпротивление на задната ос ще бъде монтиран нов спойлер от въглеродни влакна. В допълнение към това, високоефективен керамичен спирачен комплект с перфорирани дискове ще се предлага като опция.

Образ
Образ

Но истинските актуализации, разбира се, ще се намират под капака. Мощността на новото BMW M5 CS се очаква да надхвърли 650 британски конски сили (641 к.с.), надминавайки 625 к.с. на BMW M5 Competition. Въртящият момент ще достигне около 750-800 Nm и звукът на 4400-кубиковия V8 двигател само ще бъде от полза.

В допълнение, изживяването при шофиране ще бъде подобрено чрез пренасочване на диференциала с ограничено приплъзване, което ще доведе до по-добра динамика на шофиране и много повече движение назад.

Вижте тази публикация в Instagram

BMW M5 F90 CS! 650 конски сили!bmwm5f90m5csm5f90csbmwm5csbmwm5f90faceliftm5f90facelift

Публикация, споделена от BMW-Fans-Schweiz (@ bmwfansschweiz.bfs) на 20 юни 2020 г. в 3:08 ч. PDT

Популярна тема