BMW Серия 5 G30: Готов за 2017 Detroit AutoShow

Съдържание:

BMW Серия 5 G30: Готов за 2017 Detroit AutoShow
BMW Серия 5 G30: Готов за 2017 Detroit AutoShow
Anonim
Рендер на BMW Серия 5 G30

BMW Серия 5 G30: Готово за автомобилното изложение в Детройт 2017 г. според слуховете в блога на BMW

BMW Серия 5 G30: Готов за 2017 Detroit AutoShow според слуховете в блога на BMW.

Най-новото поколение на премиум седана от среден клас ще бъде представено в интернет през следващите седмици, последвано от първите тестове за пресата през есента и пускането на пазара в началото на 2017 г.

Докато мнозина вярваха, че новото BMW Серия 5 G30 беше представено в Париж през септември, второто по големина автомобилно изложение за годината вместо това ще бъде домакин на световната премиера на BMW X2.Тъй като няма повече планирани пускания на автомобили през следващите месеци, има смисъл, че BMW ще използва двете автомобилни изложения, за да разкрие кола, която отдавна е флагман в своята гама.

Новата серия 5 G30 преминава през своите тестови фази и вече е забелязана във финалната си линия. Въпреки че новият 5er е нараснал по размер, колата всъщност ще бъде по-лека от настоящото BMW 5 Series F10. Използвайки въглеродни влакна и новата платформа CLAR в структурата на каросерията, собственото тегло трябва да падне до 100 кг.

Новото семейство G3x е изградено върху новата модулна платформа '35up', сега CLAR, която ще бъде намерена в следващите модели 3, 5, 6, с BMW Серия 7 G11 като предварителен преглед. Платформата съчетава високоякостна стомана, алуминий и въглеродни влакна, което е в състояние да намали масата на сегашната серия 5 с 80 кг. CLAR, свиване на CLuster ARchitecture, описва гъвкавостта, осигурена от по-малко, но от по-гъвкави подмодули (клъстери), които са широко регулируеми по съдържание, размер и адаптивност.

Консервативен дизайн, BMW Серия 5 G30 е еволюция на 5er F10, но с модерни акценти, които ясно ще разграничат двата модела. Въпреки че се очакваше "малка серия 7", новият среден седан ще има своя собствена идентичност и характер.

Това, което Серия 5 ще наследи от Серия 7, ще бъде технологията, от новата информационно-развлекателна система iDrive, управлявана с жестове, до лазерно задвижвани фарове. Автономното шофиране ще бъде важен компонент на новото BMW Серия 5 G30, така че очаквайте още по-модерна система от тази в Серия 7.

Популярна тема